14 juli 2009

Klänning

En klänning har det allt blivit i ett härligt turkost och limegrönt, väldigt välbevarat gammalt lakan. stl 98-104


28 kommentarer:

rino sa...

underbart somriga färger!
jag hade en vintage-sak på mig idag i samma toner. Fast kanske passar dom bättre på barnet än mot min bleka hud...

anna sa...

Wow så fin!

Made by Carran sa...

wow vilken härlig klänning i ett underbart tyg minst sagt! Snygg modell på den också!!

Strumpetossa sa...

Vilket tyg!! Väldigt härliga färger och självklart en superfin klänning!!

•lotta på solrum|fnurr• sa...

underbara färger mot brun barnhud med plåster på!

Emilia sa...

Härligt somrig klänning!

linnea sa...

har tittat på dina fantastiska kreationer och tror att jag är kär. önskar att jag hade ett gäng ungar att klä i dina fina kläder. allt gott och keep it up.

Strömming sa...

Helt underbar. Färgerna bara skriker sommar!

Heilt spesiell sa...

Herlig og luftig sommerkjole mot den brune barnehuden:)

Tindra-Star sa...

så härligt tyg!

lilla hjärtat sa...

Jag tänker sommar...vilken underbar klänning

angelmax sa...

hallå vännen körde förbi ert hus idag det var ju ett tag sen sist och jag har ju en liten present till Bettie hör av dig när du har lite tid över!

sygryn sa...

Färgerna är ljuvliga, så fina mot den bruna sommarhuden.

åsa sa...

bland det snyggast tyg jag någonsin sett tror jag!

jenny sa...

helt underbar klänning!

dillogdalla sa...

for en fantastisk fin kjole i det søte stoffet!!!!her var det masse fint!!!!lier godt muddjeansene dine også!!!!legger deg til mine favoritter!!!

Gulltann og Pus sa...

Nydelig!!!:-)

Villblomsten sa...

Flott kjole :-)
Nyyydelig stoff :-)

Tindra-Star sa...

så mysig klänning

Moi! sa...

UNDERBAR!!!!!

jugendliebe sa...

Oj, vilka fina kläder du syr!!! Syr du efter egna mönster? Hoppas det är OK att jag lägger till dig i min länklista.

Aleisa sa...

supersöt!

Anonym sa...

hejhej
har liten fråga till dig ang priser på ett jobb o undrar om jag kaske kunde ta den via mail? min mail är sara.sethsson@hotmail.com
mvh/Sara

Beata sa...

Vilken härlig klänning!

Moia sa...

Elsker den fargekombinasjon, og kjolen og ikke minst jenta var underbar:)

Anonym sa...

情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫

Johanna o Hanna sa...

Hej.
Vi undrar om du skulle vara intresserad av att sälja dina handgjorda saker, eller om du har några secondhand saker du vill sälja, på hantverksmarknaden.com? Vi skickar med lite information nedan och hoppas att vi hör av dig snart. Webshoppen beräknas öppna den 1 november om allt går enligt planerna.

Hur fungerar det att sälja på Hantverksmarknaden.com?
När köparen har gjort en beställning skickas ett mail ut till säljaren med information om köparen. Ex. Maja ska sälja stickade tröjor, hon skickar in all information vi behöver om hennes tröjor. Hon vill lägga upp 5 tröjor i olika färger i vår webbshop och får betala 10/upplagd vara, alltså 50 kr. Vi lägger upp hennes tröjor på Webbshoppen. När köparen beställer en tröja skickar vi information om köparen till Maja.

Vem ansvarar för att köpet går igenom?
När Maja har fått köparens information tar hon själv kontakt med denne för att göra upp om köpet. Därmed är det köparen och säljaren som ansvarar för huruvida pengar förs över och varans kvalité. Om vi får information om att en säljare eller köpare har på något sätt inte uppfyllt sin del av köpet kommer vi att ta bort säljaren eller inte låta köparen handla hos oss något mera! Som säljare skriver man under ett kontrakt där man lovar att den information som står om varan på webbshoppen ska vara sann. Du som säljare bestämmer själv vilket betalningssätt som passar bäst vid försäljning.

Kostnader
Ni som vill sälja på hantverksmarknaden.com kontaktar oss på hantverksmarknaden@gmail.com. Ni får då ett formulär att fylla i med den information vi behöver av er. Vi tar ut en kostnad på 10/vara vi lägger upp som ska betalas i samband med registreringen av era varor. Vi tar ut denna kostnad för att täcka våra utgifter som webbhotell, domännamn, reklam osv. För 10/vara får din vara ligga uppe på hantverksmarknaden.com i 1 år. Om du inte fått sålt din vara inom ett år skickar vi ut ett mail och du kan då välja att ta bort din vara eller för endast 10 kr låta den vara kvar under ett år till. Om du har gjort en större produktion av en vara, (ex. stickade tröjor i likadant garn, samma färg med samma detaljer men i olika storlekar) betalar du endast 10 kr för 2, 20 kr för 4 etc.

Hälsningar
Hanna och Johanna

Polkahjerte sa...

Fantastisk tøy! En påminning om at det blir sommer igjen selv om det er leeenge til. Og så fine bilder du tar, generelt.